Check de settings tempMode of zet de Tempmode checker in de index uit!
USP Uniek verkoopvoorstel 10%

Aanmelden

Algemeen

U bent van harte welkom voor een rondleiding op onze school; wij maken graag een afspraak. Tijdens een rondleiding krijgt u algemene informatie over De Achtbaan en ons onderwijs en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen. Vervolgens nemen we een kijkje in de school. Na afloop krijgt u informatie over de aanmeldingsprocedure en ontvangt u een interesseformulier. Na inleveren van dit interesseformulier komt u op onze interesselijst te staan. Uw interesse voor plaatsing van uw kind op onze school wordt omgezet naar een definitive inschrijving wanneer u een intakegesprek heeft gehad rond de derde verjaardag van uw kind. De intake wordt gedaan door onze teamleider onderbouw, Marloes Wolff, of onze intern begeleider, Marijke Houtman.

Een afspraak voor een rondleiding kunt u maken door te bellen naar De Achtbaan: 035-6029446. U krijgt de rondleiding van onze schoolleider, Jessica van den Broek of van onze teamleider, Marloes Wolff.

Aannamebeleid

Voor de SKOSS-KPOA scholen is er een aanmeld- en toelatingsbeleid geschreven waarin de wettelijke termijnen en de algemene kaders van SKOSS-KPOA zijn opgenomen. U vindt dit aannamebeleid op de website van KPOA: https://www.kpoa.nl/voor-ouders/aanmelden-kind

Leerlingenstop

We kijken altijd per groep wat een groep leerlingen nodig heeft en de zorg die er in een groep is, om zo de kwaliteit van ons onderwijs te kunnen blijven waarborgen. 

Voor schooljaar 2023-2024 hebben wij een leerlingenstop voor groep 7 en 8.