Check de settings tempMode of zet de Tempmode checker in de index uit!
USP Uniek verkoopvoorstel 10%

Aanmelden

Algemeen

U bent van harte welkom voor een rondleiding op onze school; wij maken graag een afspraak. Tijdens een rondleiding krijgt u algemene informatie over De Achtbaan en ons onderwijs en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen. Vervolgens nemen we een kijkje in de school. Na afloop krijgt u informatie over de aanmeldingsprocedure en ontvangt u een vooraanmeldingsformulier. Na inleveren van dit vooraanmeldingsformulier komt u op onze interesselijst te staan. De vooraanmelding wordt omgezet naar een definitive inschrijving wanneer u een intake gesprek heeft gehad met onze intern begeleider, Ellen van Dijk.

Een afspraak voor een rondleiding kunt u maken door te bellen naar De Achtbaan: 035-6029446. U krijgt de rondleiding van onze schoolleider, Jessica van den Broek of van onze teamleider in opleiding, Marloes Wolff.

Aannamebeleid

Voor de SKOSS-KPOA scholen is er een aanmeld- en toelatingsbeleid geschreven waarin de wettelijke termijnen en de algemene kaders van SKOSS-KPOA zijn opgenomen. U vindt dit aannamebeleid op de website van KPOA: https://www.kpoa.nl/voor-ouders/aanmelden-kind

Leerlingenstop

We kijken altijd per groep wat een groep leerlingen nodig heeft en de zorg die er in een groep is, om zo de kwaliteit van ons onderwijs te kunnen blijven waarborgen. 

Voor schooljaar 2023-2024 hebben wij een leerlingenstop voor groep 7 en 8.