Check de settings tempMode of zet de Tempmode checker in de index uit!
USP Uniek verkoopvoorstel 10%

Oudercommissie

Wij zijn de oudercommissie (OC), een enthousiaste groep ouders, die op school meehelpt met het organiseren van allerlei feesten. Denk aan de Sinterklaasviering, het Kerstfeest, Carnaval en Pasen. Ook bij andere activiteiten zoals het organiseren van de avondvierdaagse en schoolreisje is de oudercommissie betrokken.

Allemaal hartstikke leuke dingen om samen te organiseren. Lijkt het u leuk om hier ook een steentje aan bij te dragen (in welke vorm dan ook), spreek dan een van ons aan op het schoolplein of stuur een e-mail naar oc@de-achtbaan.nl. Wij hebben regelmatig een vergadering om diverse zaken te bespreken. U bent van harte welkom om uw inbreng en ideeën te geven. Meld u wel vooraf even aan. 

Aanspreekpunt vanuit school is Riska Roorda.

Op dit moment bestaat de oudercommissie uit:

Annelies Oldewarris
Mijn naam is Annelies, moeder van Dylan in groep 4 en ik ben dit schooljaar lid van de OC.
Afgelopen jaren ben ik klassenmoeder geweest en dat vond ik erg leuk.
Toen er werd gevraagd of de OC ook iets voor mij was, heb ik daar geen minuut over getwijfeld.
Ik vind het erg leuk om zo betrokken te zijn bij de school en te helpen met het organiseren van leuke activiteiten.
Chantal van der Baan
Ik ben Chantal, de moeder van Evy-lynn (gr5) en Milan (hij start eind januari 2023 op De Achtbaan). Ik heb ervoor gekozen om in de OC te gaan omdat ik het erg leuk vind om bij school betrokken te zijn en leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren.
Corrie Wouterse
Ik ben Corrie, de moeder van Jacen. Ik ben lid geworden van de OC omdat ik graag betrokken wil zijn op school en leuke activiteiten wil organiseren.

Eva Matthee

Mijn naam is Eva Matthee en ik ben de moeder van Emma & Bram. Ik vind het leuk om meer betrokken te zijn bij de schoolactiviteiten en wil daar graag mijn steentje aan bijdragen!

Maeike van den Heuvel

Natascha Driessen

Ik ben Natascha moeder van Jaymie ( groep 6) en Damian ( groep 3). Ik vind het erg leuk om te helpen bij het organiseren van alle activiteiten. Vandaar dat ik heb gekozen om bij de OC te gaan.